Yaba

Zorluk ve meşakkate, rızık kazanmada çekilen sıkıntılara delalet eder.Rüyada yaba görmek, büyük bir sikinti içine düseceginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yaba görmek, hanim ve kadin hizmetçiye isarettir.

Yaban adamı

Rüyada dag basinda yasayan yabani bir adamla karsilasmak, size is teklifinde bulunacak bazi dalaverecilerin bulunduguna, onlarla isbirligi yaptiginiz takdirde büyük zararlara ugrayacaginiza ve itibardan düseceginize delildir.

Yaban arısı

Bir takım iftiralarla karşılaşacaksınız. Eğer bir yaban arısı tarafından sokulursanız, kin ve nefrete bürüneceksiniz anlamındadır.

Yaban domuzu

Rüyada yaban domuzu, düsmanliga yorumlanir. Rüyanizda bir yaban domuzunun üzerinize saldirdigini görmek, sizi mahvetmek isteyen düsmanlarinizin olduguna isarettir.

Yaban gülü

Rüyada kirlarda yaban gülü görmek ve koklamak, gelecek günlerin aydinlik ve mutluluk içinde geçecegine, yeni dostlar edinilecegine rizkin bol ve bereketli olacagina delalet eder.

Yaban hardalı

Rüyada yaban hardali yedigini görmek, zahmet ve mesakkatle elde edilecek riziktir. Bazilari da yaban haldali, içi disindan hayirli olan kimseye isarettir, demislerdir.

Yaban hayvanı

Rüyada yaban hayvani görmek, sahra ve dag baslannda bulunan insanlara ve kendi grubundan ayrilan bid’at sahiplerine isarettir.

Yaban iğdesi

Rüyada yaban igdesini görmek, az bir mala, ya da Arap olmayan bir adama delalet eder. Bazi tabirciler, insanlar için faydali ve kuvveti az bir kimsedir, dediler. Meyvesi ise ona malik olan ve yiyen kimse için maldir.

Yaban kazı

Rüyada yaban kazi görmek, ucuzluk, bereket ve nimet ve çok mal ile, bir rivayete göre büyük ve asil bir kadinla yorumlanir.

Yaban keçisi

Bakınız; Dağkeçisi.Rüyada yaban keçisine eriştiğini görmek, ahlaksız bir kadınla, gayri meşru bir ilişkiye; keçinin sağlıklı ve iri olması çok zengin ve servet sahibi bir kadına; keçi hasta ve zayıf ise fakir kadınlara işarettir. Rüyada yaban keçisi görmek, kötü bir kadınla, yasak ilişkiye girecek ve mutsuz olacak demektir.;Rüyada görülen keçinin sağlıklı ve irice olması çok para […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar