Vargel

Rüyada bir fabrikada vargeller görmeniz, size bu günlerde çok karli bir is teklif edilecek demektir.

Varıl

Rüyada varil görmek ve bir varil yapim atölyesinde variller yaptiginizi görmek, yeni tesebbüslere giriserek hayirli kazançlar elde edeceginize delalet eder.

Varil

Bakınız; Fıçı.Rüyada varil görmek, bolluğa ve ucuzluğa işarettir. Rüyada varil görmek, berekete ve kazanmaya yorumlanır.

Varış

Rüyanizda ayaklarinizda varis bulundugunu, bu yüzden bir hayli rahatsizlik duydugunuzu görmeniz, islerinizi yürütmek için daha çok ayakta bulunmaniz gerektigine, baska bir kimsenin varis oldugunu görmeniz ise, yogun çalismalarinizin sizi sonunda oldukça hirpalayip hasta edecegine, bir müddet alisamayacak bir duruma geleceginizden dolayi bunun da gelirinize darbe vuracagina isarettir.

Varis

Rüyada varis, para sıkıntısını işaret eder.Rüyasında bacaklarında varis olduğunu gören kimse bir sıkıntı alır. Bu sıkıntı para veya yolla ilgili olabilir.

Varyete

Rüyada bir eglence salonunda varyete yapildigini görmeniz, bir müessese veya bir ustaya yaptirmakta oldugunuz islerinizin sürüncemeye ugratildigini ve bir türlü bitirilmedigini görmekten duydugunuz üzüntüyü belirtir.

Vaşak

Rüyada vaşak gören kimse, çevresine olduğundan farklı görünmeye çalışıyor demektir. Rüyada vaşak gören kimse, çevresine olduğundan farklı görünmeye çalışıyor demektir. Rüyada kürkünün çok para ettigi vasak denilen hayvani görmek, lükse fazla düskünlügünüz yüzünden servetinizin gittikçe küçüldügüne, biraz tasarruf etmezseniz ileride çok sikinti çekeceginize, etrafiniza toplanan dalkavuklardan sakinmaniz gerektigine yorumlanir.

Vasi

Bakınız; Vasiyet.Bir kimse rüyada (ölünün vasiyetini yerine getirmeye tayin edilen adam) kendisinin vasi edildigini görse, bu rüya alti sekilde tabir edilir. 1. Haber verilen seyin dogru olduguna, 2. Ona bir isin havale edilmesine, 3. Onun saninin yüce olusuna, 4. Fazla bilgili olduguna, 5. Kirk yasini asmis olmasina, 6. Allah (C.C.)in himayesinde bulunduguna, delalet eder.

Vasiyet

Malını bir kimseye vasiyet etmek, o kimse ile aralarında bir münasebetin – iyilik, yardım, iş akdi, uzlaşma, barışma, kavuşma, barışma vs.- meydana gelmesine yahut bir yerde buluşmaya; Vasi tayin etmek, birine görev ve vekalet vermeye; Vasi (tayin) edilddiğini, birinin kendini vasi yaptığını görmek, kendine bir işin havale edilmesine, verilen haberin doğruluğuna, bilgi ve itibar sahibi […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar