Vakıf olmak

Bakınız; Haberdar Olmak.Kendisi için gizli olan bir meseleye muttali oldugunu görmek, gizli bir ilimle, ya da büyük bir sanat ile tabir edilir. Gizli olan seye rüyada muttali oldugunu görmek, maden gibi seylere muttali olacagina alamettir.

Vali

Vali görmek halka muhabbet etemeye, Yoksulun kendini vali görmesi zenginliğe, ehli için o makama çıkmaya; Vali görmek bazen çirkin bir iş yapmaya delallet eder. ( Ayrıca Bakınız; yönetici.)Yakın zamanda, tecrübeli ve açık görüşlü bir kimseyle tanışacağınıza işaret eder. Yakın zamanda, tecrübeli ve açık görüşlü bir kimseyle tanışacağınıza işaret eder. Rüyasında temiz yüzlü, temiz giyimli bir […]

Valiz

Bakınız; Çanta.Bazı yarar sağlamayacak sorumluluklar alacağınızın işaretidir. Eğer valiz taşıdığınızı görürseniz, bu, yaşamınızda çok büyük zorluklar yaşayacağını bildirir. Bazı yarar sağlamayacak sorumluluklar alacağınızın işaretidir. Eğer valiz taşıdığınızı görürseniz, bu, yaşamınızda çok büyük zorluklar yaşayacağını bildirir. Gereksiz görevler üstlenmek zorunda kalacağınızın işaretidir. Eğer valiz taşıdığınızı gördüyseniz, hayatınızda çok büyük sorunlar yaşayacağınızı gösterir.Birtakım gereksiz görevler üstlenmek zorunda […]

Vals

Rüyada bir baloda veya bir eglence yerinde vals yaptiginizi görmek, neseli günler geçirip, sonunda olmadik bir olay yüzünden biraz üzüleceginize isarettir.

Vampir

Rüyada vampir görmek , bir yakınınızn sizi fena halde istismar ettiğine işarettir. Rüyada vampir görmek, çevrenizdeki insanların iyiliklerinizi istismar ettiğine yorumlanır. Aşırı sinirli davranışlarınız evliliğinizi tehlikeye düşürecek demektir. Aşırı hırs yüzünden, evlilik hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız.Rüyada vampir görmek, bir dostunuz tarafindan aldatilacaginiza, onunla iç içe oldugunuz takdirde basiniza büyük isler açabilecegine delalet eder.Aşırı hırs yüzünden, […]

Vantrilok

Rüyada karnindan konusan vantrilok denilen kimselerle tanismak ve onlarin bu marifetini görmek, iki yüzlü ve içten pazarlikli kimselerle giristiginiz islerde sizi aldatacaklarina, dikkatli olmazsaniz bir çok zarar ve ziyana ugrayacaksiniz demektir.

Vantuz

Üstünüze aldığınız sorumluluklar, sizi çok zor durumda bırakacak demektir. Bir yakın dosta ihtiyacınız olduğunu belirtir. Üstünüze aldığınız sorumluluklar, sizi çok zor durumda bırakacak demektir. Bir yakın dosta ihtiyacınız olduğunu belirtir.

Vantuz çekmek

Rüyada bir agrinizdan dolayi bir yerinize vantuz çektirmek, sirlarinizi hep içinize attiginiza, halbuki içinizi dökecek bir yakin kimseniz olursa daha fazla bir iç ferahina kavusup. hayatinizi da bu nispette iyi geçireceginize isarettir.

Vapur

Bakınız; Gemi.Rüyada vapur görmek, bir yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır. Rüyada vapur görmek, bir yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır. Rüyada bir vapur gezisi yaptiginizi görmeniz kisa bir deniz yolculugu sonunda oldukça karli bir ise gireceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada vapur görmek, üzüntü, keder ve pismanliga isarettir. Vapurdan çiktigini gören kimse, ferahliga erisir.Rüyada fırtınalı bir denizde vapur […]

Vardiya

Rüyada vardiyali çalisan bir isyerinde bulundugunuzu ve vardiya degistirildigini görmeniz, evinizde gerek ailece, gerek esyaca bazi degisikliklerin olacagina, evinize bazi esyalarin girip, bazilarinin da çikacagina, aile kisilerinden bir veya ikisinin giderek yerine baska kimselerin gelecegine, bir haber alarak biraz üzüntü ve biraz da sevinç duyacaginiza delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar