Tambur

Beyhude işlerle uğraşan kimseye, batıl şeylere, keder ve üzüntüye; Tanbur bazen vaaz ve nasihate, tanbur çalmak refah ve izzete, güzel zamanları hatırlamaya delalet eder.Rüyada tambur görmek, boş ve batıl şeylere, zinaya, zar ve satranç oyununa işarettir. Rüyada tambur görmek, boş inançlarınız olduğuna yorumlanır. Tambur çaldığını görmek sıkıntılarınızın her geçen gün büyüdüğüne işaret eder. İyi ve […]

Tamir

Rüyada her hangi bir yeri onardiginizi görmeniz, borcumuz varsa ödeyeceginize veya hastaniz varsa veya hasta iseniz iyileseceginize, gurbette kimseniz varsa gelecegine, evde hamile biri varsa bir çocugu olacagina isarettir.

Tamir / tamirci

Bir şeyi yahut yeri onarmak maddi ve manevi dağınıklığın gitmesine, borcu ödemeye; Tamirci görmek, hayırsever ve iylik ehli bir kimseye delalet eder.

Tandır

Bakınız; Fırın, Ocak, Ateş.İnsan kendi evindeki tandırını yıkılmış veya viran görürse, şerre uğrar. Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar. Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar. Tandır görmek misafir Rüyada tandir görmek, gizli islerin meydana çikmasina, tandir yapmak, düsmandan kurtulusa, tüccar için kazancinin artmasina, bir rivayete göre de evlenmege delalet eder. Elindeki tandirin içinde […]

Tanık

Rüyasında tanıklık eden istemediği bir sorumluluk alır.

Tanınmak

Rüyada tanınmak, ünlü olmak gibi durumlar olduğu gibi çıkabilir.

Tank

Ciddi ve önemli olaylardır. Rüyada bir tank görmek veya tanka binmek, her hususta sizi destekleyecek kuvvetli ve sözü geçen bir kimse tarafindan korunacaginiza ve islerinizin bu sayede çok açilacagina o nispette de karinizin artacagina isarettir.

Tanrı

Tanrı ile ilgili durumlar görmek çok büyük olumlu değişimlere ve fevkalade kısmetlere işaret eder. Uyarıdır.

Tanrıça

Yunan tanrı veya tanrıçalarını görmek, hayal aleminde yaşadığınızı, artık ayaklarınızın yere basması gerektiğini belirtir. ağılayacağınıza işaret eder. Yunan tanrı veya tanrıçalarını görmek, hayal aleminde yaşadığınızı, artık ayaklarınızın yere basması gerektiğini belirtir. ağılayacağınıza işaret eder.

Tansiyon

Rüyada tansiyonun çiktigini gören kimse, nefsani Isteklerinin ve kötü davranislarinin kendisine galip geldigine, tansiyonun inmesi ise bunun aksine isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar