Tavşankulağı

Tavşanotu (tavşanıkulağı) görmek şüpheli kazanca, oğul mesabesindeki dosta; Hamile kadının bu otu görmesi erkek çocuk doğurmasına delalet eder.

Tavsiye

Bir kişinin size tavsiyede bulunması, hayata bakış açınızın değişeceği ve hayatınızın yakında düzene gireceği anlamına gelir.Rüyada bir kimseye bir is için tavsiye mektubu verdiginizi, veya bir kimsenin sizi baska birine tavsiye etmek için mektup yazdigini görmeniz, her bakimdan yardima muhtaç bulundugunuza ve özellikle sagliginizin bozuk olmasi yüzünden bazi islerinizi aksattiginiza isarettir.

Tavuk

Güzel ama ahmak kadına, kadın hizmetçiye; Tavuk kanı akıtmak bir cariyeyle cins” münasebette bulunmaya, Kadının kavuk kanı akıtması misafir gelmesine; Tavuk bazen asil ve neşeli yahut çocuk sahibi bir kadına yahut hazmı kolay rızka; Tavuk eti şifaya, kaddadı ve yelesi mala, Siyah tavuk bekar cariyeye, beyaz tavuk hayırlı bir kadına, Toplu gezinen yahut çöplükte görülen […]

Tavukçu

Üzüntü ve kedereken kurtulmaya,şifa bulmaya delalet eder.Herkese hizmet eden hayir sahibidir. Bir baska rivayete görede: Rüyada tavukçuyu görmek, üzüntü ve kederi gidermege isarettir. Bazen de hastaliktan sifa bulmaya isarettir.

Tavus kuşu

Tavuş kuşu görmek, güzel ve mal sahibi olmakla birlikte uğursuz bir kadına, Tavsun etini yemek, bu kadının mirasına konmaya, Tavus olmak yahut tavusu olduğunu görmek kibirlenmeye ve güzelliği ile böbürlenmeye delalet eder.Zengin ve güzel bir kadınla tanışacağınıza işaret eder. Zengin ve güzel bir kadınla tanışacağınıza işaret eder. Sevgilinizle bazı sorunlar yaşayacaksınız. Herkese güvenmemenizde, özellikle de […]

Tay

Bakınız; Beygir, At.Rüyada tay görmek, hedeflerinize mücadeleler verdikten sonra ulaşacağınız anlamını taşır. Başarıya çalışarak erişeceksiniz. Rüyada tay görmek müjde ve ugurla yorumlanir. Rüyanizda evinize bir tay aldiginizi görmek, evinize begeneceginiz güzel bir hediyenin gelecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada kir renkli tay, söhrete; siyah tay, izzet ve mala; dor tay, kuvvet ferahliga; al tay, […]

Tazı

Rüyada tazı görmek, işlerinizde hızla başarı kazanacağınıza işarettir. Rüyada tazı görmek, işlerinizde basamakları hızlı bir şekilde çıkacağınıza ve başarı kazanacağınıza yorumlanır. Rüyada tazi görmek, islerinizde hizla basari kazanacaginiza isarettir.

Taziye

Rüyada bir dostunuzu duydugu bir acidan dolayi taziye ettiginizi görmeniz, bütün ev halkiyla birlikte hepinizi ilgilendiren sevinçli bir haber alacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada taziye vermek, emniyette olmaya; kendisine birinin taziyede bu-lunmasi ise, müjdedir.

Tebbet suresi

Ibni Sirin e göre, rüyasinda bu süreyi okuyan veya bir kimseden dinleyen hilekar olur. Allah’a (C.C.) siginak günah islemekten sakinmalidir. Fena huylu bir kadinla evlenir. Bu kisi malini Allah’in rizasi hilafinda harcar. Bir baska rivayete görede: Rüyada Tebbet süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; az çocukla riziklanmaya ve uzun ömre isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar