Taahhüt

Rüyada yapilan taahhüt, korkudan emin olmaya, zahmetten sonra rahatliga, hastaliktan sifa bulmaya, bekar için evlenmeye ve iyi geçime isarettir.

Taarruz (hücum)

Rüyada taarruz (hücum etmek) düsman tarafindan ise, bazen ziraat ve mahsulati helak eden çekirgeye veya bina vesaireyi yakan atese yahut sele ya da dünyanin durumunu bozmaya isarettir.

Tabak

Yemek ikram ettiği dost yakına, – tabağın değeri kadar- mala, şiddete ya da çekirgeye, Kadın için tabak erkeklerden büyük bir kimseye, erkek için asil bir kadına, Tabağın üzerine örtülen (kapak vb.) sırları gizlemeye, Hastanın evinden çıkan, içinde ne ollduğu bilinmeyen ve ağzı kapalı kab (tabak) onun vefatına, Tabakçı, sır saklayan kimseye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; […]

Tabak örtüsü

Rüyada tabak üzerine örtülen örtüyü görmek, sirlari gizlemeye isarettir.

Tabaka

Rüyada tabaka görmek, katilacaginiz bir toplulukta sizi ilgilendiren bir takim olaylarin meydana gelecegini ve sizin bu tesadüften faydalanacaginizi gösterir.

Tabakacı

Rüyada tabakaciyi görmek, insanlarin sirlarim gizleyen bir kimseye isarettir.

Tabakhane

İlim ve irfan yuvalarına, tekke ve dergahlara, her türlü zorluğa göğüs geren kadına, mala; Tabakhanedeki deri ıslatılan havuzu görmek hamama delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Debbağ, Mezbaha.)Tabakhane görmek, terbiye ile yorumlanir. Rüyanizda kendinizi bir tabakhanede derileri incelerken görmeniz, bir ise alinacak olan, memur veya isçileri, veya bir okula girecek Ögrencileri sinava çekmekle yorumlanir. Tabakhanede derilerin […]

Tabakhanede deri ıslama havuzu

Rüyada böyle bir havuzu görmenin tabiri «tabakhane» görmenin tabiri gibidir. Eger tabakhane hür bir kadina delalet öderse havuz da göçebe kadina delalet eder. Bazan da bu havuzu görmek, hamama veya bogulma ve yikilma sebebiyle meydana gelecek bir ölüme delalet eder.

Taban

Rüyada ayak tabaninizi görmek, size teklif edilen bir iç için kisa bir yolculuga çikacaginiza ve bu yolculuk sonunda kazançli döneceginize delildir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar