Saki

Bakınız; Sucu.

Sakındırmak

Bakınız; İyiliği Emretme, Kötülükten Menetme.

Sakınmak

Bir şeyden sakınmak, ondan emin olmaya, Haram ve yasaklardan sakınmak kurtuşu ve esenliğe, Hayır işlerinden yahut sakınılması mümkün olmayan şeylerden sakınmak nifaka yahut iman zayıflığına dellet eder.Rüyada bir seyden korkup sakindigini görmek, o seye yakalanmaya delalet eder. Rüyada korkmak ve sakinmak iyi degildir, Düsmanindan korktugunu gören ona yenilir. Seytandan korktugunu gören, dogru yoldan çikar. Azaptan […]

Sakız

Sakız çiğnemek tartışma, şikayet gibi şeylere, yanlış ve istenmeyen bir şey yapmaya delalet eder.Rüyada sakız görmek zahmet ile kazanılacak bir paraya işarettir. Sakız çiğnemek bir dedikoduya; sakız bulmak veya almak, kötü bir habere; sakızı ateşe atmak, bir mal yüzünden başınızın derde gireceğine işarettir. Rüyada sakız görmek çok zor ve bin bir uğraşla kazanılacak bir paraya […]

Sakız ağacı

Rüyada sakiz agaci görmeniz, uzun ömürlü bir kimse olacaginiza, eglenceye çok düskün oldugunuz için; gamdan ve kederden uzak bulundugunuza, kaygisizlik içinde hayat sürdügünüze isarettir.

Sakız kabağı

Bu kabagin rüyasi hiyar gibi tabir olunur, Bazi yorumculara göre; kabak, hiyar ve benzeri seyleri rüyada görmek, vaktinde ve yesil ise mal ve mülkle tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada sakiz kabagi görmek, güzel söz isitmeye veya bir kadinin kendisine meyi etmesine isarettir.

Saklamak

Rüyada bir seyi sakladiginizi veya saklanan bir seyi aradiginizi görmek çok deger verdiginiz bir esyanizin kaybolacagina yorumlanir.

Saklambaç

Rüyada saklambaç oynayan çocuklar görmek, yaptiginiz islerde gizliligi tercih ettiginize isarettir.

Saksafon

Rüyada saksafon görmek , neşeli aşk saatleri geçireceğinizin işaretidir. Rüyada saksofon görmek, eğlenceli aşk saatleri geçireceğinizin haberidir. Güzel saksafon müjdeli haberi belirtir.Rüyada saksafon çalan birini görmek veya saksafon çalmak, yakinda bir dügün veya nikaha çagrilacaginiza, çok eglenceli saatler geçireceginize delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar