Sağlık

Rüyayı gören kişi hasta ise aynen çıkar. Sağlıklı kişi için ise neşe ve harekettir.

Sağmak

Eti yenen hayvanların sütünü sağmak rızka, ehil olanlar için insanları yönetecek bir konuma gelmeye, Kadının kendi sütünü sağması, onun malından eş ve çocuklarının istifade etmesine delalet eder.Rüyada bir hayvanı sağmak, yeni işlere atılacağınıza ve başarılı olacağınıza işaret eder. Rüyada bir hayvanı sağmak, yeni işlere atılacağınıza ve başarılı olacağınıza işaret eder. Rüyasında süt sağan kişi kendi […]

Şah

Başarılı olması çok zor olan bir işi üstünüze alacak, başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir. Başarılı olması çok zor olan bir işi üstünüze alacak, başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir.

Şah damarı

Rüyada sah damari görmek, insanin ölüm hayatina delalet, eder. Bazan sah damarlari, ortaklar, kardesler, veya haniminin namusunu yahut malini muhafaza eden gibi, rüya sahibinin faydasi bulunan ve haline uygun olan herege delalet eder.

Şah damarının iki tarafında bulunan damarlar

Rüyada bu damarlardan kan aktigim gören bir kimsenin, ölecegme delalet eder. Bazan da bu damarlar, ahde ve sikintili bir ise baglanmaya delalet eder. Bu damarlar, idare etmeye ve düsmanligini gizlemeye de delalet eder.

Sahabe

Bakınız; Ashab-ı Kiram.

Sahan

Rüyada bakir bir sahan görmek, evinizdeki kimselerden birisinin yakinda evlenerek evden ayrilacagina isaret. Bazilarina göre; rüyada sahan görmek, güzel, hayirli ve eli siki bir metrese isarettir. Iyi ve kötü her hal ona nispet olunur.

Şahdamarı

Kişinin hayatına, kendi nefsinin şahit olacağı şeylere, en yakınlarına; Bu damardan kan aktığını görmek vefat etmeye; Şahdamarı ahde ve sıkıntılı bir işe bağlanmaya, idare etmeye yahut düşmanını gizlemeye delalet eder.

Şaheser

Rüyada esi bir daha yapilamayacak derecede bir saheser görmek, yüksek mevkide olan bazi kimselerle tanisacaginiza; böyle bir saheseri satin almak, bu kimselerden büyük fayda görecegine; zevkinizde belirli bir yükselme ile bulundugunuz sosyal sinif içinde aranilan bir kimse olacaginiza isarettir.

Şahın

Rüyada şahin gören kişinin çok dikkatli olması gerekir Aksi taktirde, bazı insanların size kötülük yapacak demektir. Ölü bir şahin görmek, veya bir şahin öldürmek, karşınıza çıkan sorunları aşıp düşmanlınızı alt edeceğinize işarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar