Saffat suresi

Bu süreyi rüyasinda okuyan veya okuyani dinleyen kimse Ibni Sirin’in tabirine göre; hidayete erisir, Halka hizmetten sevk duyar. Günahlardan kaçinir. Allah’dan (C.C.) korkar, Kendisine itaatli ve dinine bagli bir çocugu olur. Seytan serrinden kaçinir. Bir baska rivayete görede: Rüyada Saffat Suresini okuduGunu görmek, düzgün itikada ve itaatkar evlata isarettir.

Safir

Kötü giden işleriniz düzelecek, huzura ve rahata ereceksiniz demektir. Kötü giden işleriniz düzelecek, huzura ve rahata ereceksiniz demektir. Bolluk, zenginlik, helal mal, ahenk, mutluluk, yuvada huzur, işte başarıdır.

Saflar

Rüyada görülen saflar, düsmanla karsilasmak ve kendilerine lazim gelen haklari yerine getirmek için birtakim kimselerin ittifak etmelerine isarettir. Bazen de bu rüya, cemaatla namaz kilanlarin saflarina devam etmeye isarettir.

Safra

Üstlendiğiniz sorumluluklardan kurtulacaksınız demektir. Üstlendiğiniz sorumluluklardan kurtulacaksınız demektir. Ciddi hastalıktır.

Safran

Bazı sağlık sorunlarına işaret eder.

Safran çiçeği

Rüyasinda safran çiçegi topladigini gören helal rizk sahibi olur. Bir rivayete göre; safran çiçegi görmek, sari ise hastalik, kirmizi ise sifadir.

Sağa sola bakmak

Rüyada sagina soluna bakindigni gören, (hassaten bu bakis namazda olursa) arkadasina düskün olur. Bir yilan veya aslandan korktuGundan sagina soluna bakinan kimse hanimi ve çocuklanndan korkar, kaçar. Namazda saga sola bakindigmi gören kimse dünyaya ve ziynetine ragbet ederek, nefsine uymak Suretiyle ahiretten yüz çevirir.

Sağır

Sağır kimse hakka kulaklarını tıkayan bedbahta, Sağır olduğunu görmek dince noksanlığa delalet eder.Rüyada sağır olduğunuzun görülmesi hayra yorulmaz. Rüyada sağır olduğunuzun görülmesi kötü şeylere yorulur. Anlayışsız birisini işaret eder.

Sağırlık

Rüyada sagir oldugunuzu ve konusulanlari duymadiginizi görmek, etrafinizda size dair olan konusmalara aldirmamaniz gerektigine isarettir. Her sözü duyup duymaz gibi görünürseniz isinizde daha çok basan kazanirsiniz. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen sagirlik, Allah (C.C.)’in kafirler hakkinda gelen; “(onlar) sagir, dilsiz ve körlerdir.” (Bakara Suresi, a. 18) mealindeki ayetine göre dince noksanliga isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar