Saç tarayıcısı

Rüyada saç tarayan adami görmek, insanlarin üzüntü ve kederlerini gideren bir kimseye delalet eder. Kadinlarin saçlarini tarayan ve gelinin yüzünü bezeten kadini görmek, Örtülü bir kadina delalet eder. Rüyada kadinlarin saçlarim tarayan kisiye yaklastigini gören kimsenin, halkin yaninda kadir ve hürmeti artar. Gelinlerin yüzünü yazan kadinin rüyada bekar bir kimsenin yanma girmesi evlenmeye delalet eder. […]

Saçak

Anne babaya, yoksul ve kimsesizleri himeye eden kimseye, güvenilir dosta, Saçak altına dikilmek himaye ve korumaya delalet eder.Rüyada saçak görmek, güçlü birisinin koruması altında olmak demektir. Rüyada saçak görmek, güçlü birisinin koruması altında olmak demektir. Rüyada saçak görmek, haberiniz olmadan sizi arkanizdan destekleyen ve himaye eden kimselerin varligina delilidir. Saçak ayni zamanda rütbe ve mevki […]

Sacayağı

Üzerine tencere, kazan vb. konan sacayağı görmek fedakar eşe, insana lamzım olduğunda yalnız bırakmayan dost ve yakına delalet eder.

Saçın ağarması

Rüyada saç agarmak, gençler için vakara isarettir. Bazi tabirciler, ömrün uzun olmasina, bazilan da zayifliga isarettir, demislerdir. Aklik sakal ve basin tümünde olursa, fakirlige isarettir. Bir kimse saçinin bir kisminin agardigini görse vakar ve ciddiyetinin çok 1yi olduguna, basi agaranin hanimi hamile ise, bir erkek çocugunun olacagina isarettir. Bir kimse sakalinda beyaz tüyleri yoldugunu veya […]

Saçkıran

Rüyada saçkiran olarak saçlarinizin döküldügünü görmeniz, dert ve sikintilarinizdan kurtularak feraha ve bolluga kavusacaginiza delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada saç kiran hastaligi yakalanmak, rütbenin gitmesine isarettir.

Saçma

Rüyada saçma görmek, yapilmagi için birisine bir is havale ettiginizi ve isi yapamadigi için size bin türlü masal anlatan sarlatan kimselere yorumlanir.

Saçmak

Kıymetli şeyleri saçarak dağıtmak, -eğer onları layık olanlar yerden toplarlarsa- halkın istifade edeceği bir duruma, işleri sıraya koymaya ve her şeyi yerli yerine oturtmaya; bunları toplayan olmaz ise ilmin, ticaret ve kazancın dungunluğuna yahut yoksuulluğa delalet eder.

Saçmak ve dağıtmak

Rüyada cevher ve yakutlari saçip dagitmak, eger onlari yerden bir kimse kaldirmazsa, ilim, ticaret ve kazancin durgunluguna ve yokluguna isarettir. Onlara layik olan kimseler onlari yerlerden kaldirirsa, her seyi yerine koymaya, isi sirasiyle yapmaya ve halkin ondan istifade etmesine isarettir.

Sad suresi

Sad suresini veya bu sürenin bir kismini rüyasinda okuyan veya okuyani dinleyen kimse, tövbe ve istigfar eder. Halkin itimadini kazanir. Cafer-i Sadik’a göre; mali, mülkü çogalir. Bütün islerinde basarili olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Sad Suresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; rüya sahibinin çok mala sahip olmasina ve mesleginde mahir olmaya isarettir.

Sadaka

Rüyada sadaka vermek sıkıntıdan kurtulmak ve iyilik olarak yorumlanır.Rüyada sadaka vermek; zengin olmaya, hasta ise sağlığına kavuşacağına ve bütün sıkıntıları geride bırakacağına işarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar