Şehriye

Rüyada şehriye çorbası içmek, tanımadığınız bir kimseden maddi ve manevi bir yönde yardım göreceğinize işarettir. Rüyada şehriye çorbası içmek, daha önce hiç tanışmadığınız birinden hem para yardımı göreceksiniz hem de çok önemli tavsiyeler alacaksınız demektir. Rüyada sehriye çorbasi içmek, fakirlige isarettir. Bazi tabirciler, davete çagrilmaya isarettir demislerdir.

Şehvet

Nefsin istek ve arzularını yerine getirmek azabı gerektirecek fiilleri işlemeye; Yüz ve bedenin diğer yerlerinde hissedilen şehvet dalgası, başkasının işlediği bir suçtan sorumlu tutulmaya; Kişinin kendi helaline karşı şehvet hissi duyduğunu görmesi meşrru olan birlikteliğe ve mutluluğa delalet eder.Rüyada sehvetle birini seyrettigini gören kimse, uyanik iken isledigi bir suçla suçlanmaya yorumlanir. Bir baska rivayete görede: […]

Şehzade

Rüyada şehzade görmek, gelecekte çok başarılı olacağınıza yorumlanır. Rüyada şehzade görmek, gelecekte çok başarılı olacağınıza yorumlanır. Rüyada şehzade görmek; mevki ve itibarınızın artacağına işarettir.

Seker

Rüyada seker görmek, çetinlik, mesakkat ve sikinti île elde edilecek rizkaisarettir.Bazen seker, hapislikten kurtulmaya ve hastaliklardan sifa bulmaya, hamile kadin için sikintidan sonra rahatlik ve ferahliga, bazen de ilim, Kur’an vezanaatla mesgul olmaya isarettir. Bazen de seker nakit mala isarettir.Rüyada seker görmek, ferahlik, sevinç, hastaliktan sifa bulmaya, üzüntü,keder ve sikintilarin gitmesine ve her arzu ettigi […]

Şeker

İlme, Kurdan okumaya, güzel sanatlara ve geçerli mesleklere, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya, ferahlık ve sevince ve mala, tatlı söze, Nöbet şekeri ferahlığa, yağmur yağmasına, söz ve davranışta samimiyete ve ıhlasa, Şeker satmak üzüntü ve kedere, almakssa sevince ve hayırlı işlere, Şeker bazen zorluk ve sıkıntı ile elde edilen mala delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Şekerci, […]

Seker hastası

Rüyada seker hastasi olan bir kimse ile karsilasmaniz ev halkindan birinin hafif bir hastalik geçirecegine isarettir. Bu rüya ayrica sizin bünyeniz itibari ile çok yorgun oldugunuzu ve hasta görünümlü bir kimse oldugunuzu gösteriyor; sagliginiza biraz daha yakindan ilgi göstermelisiniz.

Şeker kamışı

Rüyada şeker kamışı veya şeker pancarı görmek, sevindirici bir haber alacağınıza ve bir dostunuzun çok önemli bir ameliyattan sağ salim kurtulacağına ve elinize bol miktarda maddi olanak geçeceğine işarettir. Rüyada şeker kamışı, şeker pancarı görmek, mutluluk sağlayacak, sevindirici bir haber alacağınıza ve bir iyi arkadaşınızın çok ciddi sağlık problemleri yaşayacağına ve önünüze bol miktarda para […]

Seker pancarı

Rüyada seker pancari görmek, kötü huylu ancak yalan söylemeyen ve bir çok ise burnunu sokan bir kimseye isarettir. Seker kamisi ile ayni sekildede yorumlanir. Seker kamisi ekmek, helalinden rizk istemektir. Seker kamisi ektigini ve güzel yetistigini gören, basladigi bir isten helal kazanç elde eder. Rüyada seker kamisi görmek, helalindan mal kazanmaya isaret eder.

Şekerci

Hoş ve güzel insana, söz ve münasebetleri yumuşak ve iyi olan kimseye delalet eder.Rüyada görülen sekerci, iyi huylu ve tatli sözlü bir kimsedir. Ondan seker almak, çocuklari sevindirir. Bu rüya, mutluluga, memnuniyete ve sagliga isarettir. Rüyada sekerci, hos ve güzel bir kimsedir.

Şekerkamışı

zahmetle elde edilen rızka, temiz nesle, Salih amele, cimri kimseden elde edilecek dünyalığa, Bu kamışı çiğnemek işi gereği tatlı dilli olmaya delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar