Satranç fili

Rüyada görülen satranç fili, oyuna ve ihtiyaç zamaninda hareket etmesi gereken seylerde çalismamasina ve muattal kalmasina isarettir.

Satranç piyade / piyon

Rüyada satranç aletinden piyade görmek, hafinin baslangicindan nihayetine kadar salih olmasina isarettir.

Satranç ruhu

Rüyada görülen satranç ruhu, islerde istikamette, bazan da gizlenmeye ve aniden ölüme ve dogru sözlülüge delalet eder. Yüklendigi satranç tasi, cariyenin dogumuna delalet eder.

Satranç tahtası

Rüyada görülen satranç tahtasi, kendisinde inmek, binmek, düsmek, kalkmak, ölmek, sag olmak, geçmek, geri kalmak, egrilik ve dogrulukta bulunmak gibi haller olan harp, kiskançlik, ser, fitne, fakirlik, zenginlik gibi seylerin meydana gelmesi özelliginden olan dünyaya isarettir.

Satranç veziri

Rüyada satranç gezegenini görmek, büyük bir rütbeye isarettir.

Satürn

Rüyada satüm gezegeninl görmek, kahra, vekalete, saltanata yahut vllayetlere ve mamur yerlere bakmaya isarettir. Bu tabir, satüm gezegenini aya bitisik oldugu takdirdedir. Bazen de rüyada satüm gezegenini görmek, sigir, vahsi geyikleri, tavus papagan dürrac kusu ve görünüsü güzel, cinsi mutedil her hayvani ve ipek nisan vurulmus esyayi görmeye isarettir. Satürn gezegenini görmek mühendislere, müezzinlere, sultana […]

Sauna

Rüyada saunayi görmek, hakimlik gibi yüksek bir rütbeye delalet eder.

Savaş

Bakınız; Gaza ve Cihad, Harp.Rüyada savaşı kazanmak, başarının haberidir.İnsanlarla bazı kavgalara tutuşacaksınız; fakat siz kazanacaksınız demektir. Rüyada savaşı kazanmak, başarının haberidir.İnsanlarla bazı kavgalara tutuşacaksınız; fakat siz kazanacaksınız demektir. İnsanlarla birtakım tartışmalarınız olacak. Savaşta yenilgiye uğradığınızı görürseniz, hayatta başka kişilerin hatalardan dolayı zarar görebilirsiniz.Toplumsal önemli olaylara işaret edebilir. Kişinin hiç aklına gelmeyecek olaylara tanıklık edeceğine işaret […]

Savaş baltası

Rüyada savas baltasi görmek, zafere ve üstünlüge delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar