Şaban ayı

Saban ayinda görülen rüya tabirinde hayir varsa, rüyayi gören kötülükten uzak kalir. Çok hayir isler. Eger tabir ser ise, bu rüya hem gecikir, hem de dogru çikmaz. Bir baska rivayete görede: Bu ayda görülen rüya hayra isaret ederse, ayiptan beri olur, büyük ve hayn çogalir. Eger ser olursa, gecikir ve dogru çikmaz. Bir kimse rüyasinda […]

Sabır

Rüyada sikinti veya bir musibete sabretmek, müjde ve yüksek mertebeye isarettir.

Sabırlılık

Rüyanizda sabirli bir kimse ile karsilasmaniz veya basiniza gelen bir felakete karsi sabir göstermeniz, herkesin iyiligini isteyen ve onlara yardima kosan bir kimse olarak tanidiginiza, toplum içinde iyi bir insan olarak sevildiginize, özellikle çocuklara karsi çok merhametli ve sevecen davrandiginiza isarettir.

Sabun

Mala, üzüntü ve kederin gitmesine, Sabun kırıntısı (parçası) kederli kimseyi teselli eden insana yahut hakim ve üst düzey bir görevliye arz edeceği olaya, Sabunla elbise yıkamak hastanın iyileşmesine, günahkarın tövbe etmesine, üzüntüden kurtulmaya, borccu ödemeye delalet eder.Rüyada sabun görmek , genç erkekler için ellerine geçecek malla yapacağı işlerde başarıya ulaşacağını gösterir. Sabun kalıbını görmek, kederli […]

Sac

Üzerinde hamur işleri yapılan sacı görmek sıtma hastalığana delalet eder.

Saç

Mala ve uzun ömre; Saçın normal olarak uzaması zenginliğe ve uzun ömre, aşırı uzaması erkek için gam ve kedere, kadın için hoş geçime, değerli olmaya, nefsine hakim olmaya, Erkeğin başını tıraş etmesi hacca, yolculuğa, şeref ve itibara, makam ve mevkiye;; Devlet memurunun satını tıraş etmesi görevden alınmaya, Kadının saçını tıraş etmesi kocasının yahut yakın akrabalarından […]

Saç dökülmesi

Rüyada saçlarinin dökülmüs oldugunu gören kimsenin, serveti gider ve halkin gözünden düser. Bir kimse rüyada kel olan bir kadin görse, fitne île beraber basgösterecek bir duruma isarettir.

Saç kesmek

Rüyada saçinizi kestirdiginizi görmek, bir para cezasi vereceginizi gösterir. Kesilen saçin önünüze düstügünü görmek, bir suçtan dolayi mahkemelik olacaksiniz demektir.

Sac levha

Rüyada üzerinde kadayif yapilan saç levhayi görmek, sitma hastaligina isarettir. Sitma hastaligi atesli hastaliktir. Saç da üzerine konulan seyleri kizdinr.

Saç örmek

Kadin ve erkeklerden saçini örmeyi adet etmis kimsenin rüyada saçini örmesi hostur. Bunlarin disindakiler için saç örmek, islerinin durgunluguna, fazla borçlanmasina ve bazen de isinde aciz olmasina isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar