Santral

Önemli iş yerini, kuruluşu simgeler. Telefon santrali herkesi ilgilendirek olaydır.Rüyada bir telefon santralinde bulundugunu görmek, hiç beklemediginiz bir haberi alacaginiza ve elinize bir kaç mektup geçecegine delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada herhangi bir santral görmek, emniyet içinde bulunulmaya isarettir.

Şap

Sarf edilen sözlerden dolayı bir yakınınızı gücendirmenize delalet eder.

Sap (bir şeyin sapı)

Rüyada kiliç ve biçak sapi görmek, deve, sigir, koyun, yahut altin ve gümüsten kendisinde zekat vacip olacak derecede mala isarettir.

Şap (kimyasal madde, tuz)

Sap ask ve yasamda tökezlemege delalet eder. Bazilarina göre; sap görmek, helal malla tefsir olunur. Ayni zamanda mal ve nimete de delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada sap görmek, helal olan mala, hayir ve nimete isarettir. Rüyada sap görmek, helal olan mala, hayir ve nimete isarettir.

Sap denizi gemi kılavuzu

Rüyada bu klavuzu görmek, uzak yolculuklara, mala, karli ticareta ve zencilerle düsup kalkmaya yahut onlara malik olmaya delalet eder.

Sapan

Elçi ve sefire, mütevellinin görevden alınmasına, mahzurlu şeylerden men etmeye, Birine sapanla taş atmak, kırıcı ve ağır bir üslupla o kimseyi doğru bir işe davet etmeye, Elinde boş pasan görmek, doğru bir işite söz söyleme isteğine, Taş atılmayan sapann tövbe etmeye, kendini günahlardan tamanen uzaklaştırmaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Taşlamak.)Olaylara gösterdiğiniz ani nedeniyle etrafınızdaki insanları […]

Şapka

Yeni şapka yeni bir işe, kumaş şapka şeref ve itibara, eski ve kirli şapka yoksulluğa ve itibar kaybetmeye, Şapka siperliğe emniyet ve tedbire, küçük mutululuklara, Şapka bazen yabancı hayranlığına ve züppeliğe delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Sarık.)Rüyada şapka satın almak, birisinin yardımı ile işlerinin kolaylaşacağına ve başarıya ulaşacağına, bundan dolayı da kazancının artacağına işarettir. Rüyada şapka […]

Sara

Rüyada sarali bir kimse ile karsilasmak, is ve aile muhitinizde çok büyük bir sarsinti geçireceginize isarettir.

Saraç

Bir göreve tayin edilmeye, bekarın evlenmesine, evini yahut işyerini değiştirmeye delalet eder.Rüyada saraç görmek veya saraç esyasi almak, karadan yapacaginiz bir yolculukla yorumlanir. Bir saraç dükkaninda saraçla pazarlik yaptiginizi görmek, evinizden esya çikacagina, evvelce ismarladiginiz bir esyanin elinize geçecegine de delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada saraci görmek, bekar kimsenin evlenmesine, bir vazifeye tayin […]

Şarampol

Rüyada arabanizla giderken aniden bir sarampola yuvarlandiginizi, fakat yara almadan kurtuldugunuzu görmeniz, süse düskünlügünüz yüzünden maddi durumunuzun esinizi tatmin etmeye yetmedigini gösterir. Bu kazadan yaralanarak çikmis iseniz, hayatinizda beklemediginiz bir olay neticesi oldukça büyük bir aci çekeceksiniz demektir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar