Salyangoz

Rüyada salyangoz görmek , işlerinizde ağır bir tempoda da olsa başarıya ulaşacağınıza, aşkta karşılık göreceğinize, elinize bol miktarda servet imkanı geçeceğine ve mutlu olacağınıza işarettir. Rüyada salyangoz görmek, işlerinizde yavaş yavaş başarıya ulaşacağınızı işaret eder. Aşkınıza karşılık bulacaksınız , elinize çok fazla para geçecek ve mutlu olacaksınız demektir. Rüyada salyangoz görmek tembellikle tabir edilir.

Sam fıstığı

Rüyada sam fistigi yemek, islerinizi yüzüstü biraktiginiza, bu yüzden çok zarara ugrayacaginiza isarettir.

Şam fıstığı

Rüyada şam fıstığı yemek, gereksiz ve faydasız bazı işlerle uğraşmakta olduğunuzu gösterir. Rüyasında Şam fıstığı yiyen kişi , boş, gereksiz, yarar sağlamayan işlerle vakit geçiriyor demektir.

Sam yeli

Rüyada sam yeli estigini görmek, gelip geçici kederle karsilasacaginiza delalet eder.

Saman

Saman görmek çok mala, evine saman doldurduğunu görmek ucuzluk ve bolluğa, Bir yerdeki saman çokluğu bolluk ve berekete, Sacancı iğneciye yahut yolculuktan elde edilecek rızka delalet eder.Rüyada saman veya samanlık görmek, kolay bir kazancı; samanlığa ot veya saman doldurmak, onun zengin olacağına işarettir. Saman ve samanlık bolluğun, refahın belirtisidir. Elinizi attığınız her işte başarılı olacak, […]

Samancı

Rüyada samanciyi görmek, yolculuktan hasil olacak nzka delalet eder. Bazan da igneci ile tabir edilir.

Şamandıra

Denizde şamandra hayırlı, iyi bir fırsattır.Rüyada samandira görmek sagliga ve müjdeli bir habere yorumlanir. Samandira görmeniz. düsünce ve hareketlerinizde kararsizlik olduguna, sizinle ilgilenmek isteyen kimselere karsi soguk ve manasiz hareketlerle karsilik verdiginize isarettir.

Samanyolu

Rüyada gökyüzündeki samanyolu denilen yildiz kümelerini görmeniz, sizin hayati çok seven bir insan oldugunuzu ve çok iyi bir kalbe sahip oldugunuzu gösterir.

Şamar

Bakınız; Tokat.Rüyanizda bir kimseye samar attiginizi görmeniz, o kimseye yardimda bulunacaginiza; bir kimseden samar yemeniz de, o kimseden yardim göreceginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada samar atmak veya atilmak, menfaata ve gafletten uyanmaya isarettir.Rüyada şamar yemek yada atmak; menfaate, akraba yada yakınlardan birine şamar attığını görmek; o kişiye yardım etmeye, yaptığı hatalardan vazgeçirmeye, tanımadık […]

Şamarlamak

Rüyada samarlamak, gafletten ikaz etmek ve menfaattir. Kadinin rüyada el ayasiyla yüzüne vurmasi, çocuk dogurmaktan ümidi kesildikten sonra erkek çocuk doguracagma isarettir. Bazen samar vurmak vurulan yerde hastalik olmasina isarettir. Bir kimsenin rüyada bir insanin kendisini veya o kimsenin bir insani samarladigini görmesi, o kimsenin vurulan kimseyi gafletten ikaz etmesine isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar