Salıncak

Salıncakta olduğunu görmek ne yaptığını bilmemeye, inanç zayıflığına delalet eder.Rüyada salıncak görülmesi, önemli bir konu hakkında kesin bir karar vermeniz gerektiğini gösterir. Rüyada salıncak görülmesi, önemli bir konu üzerinde son kararı vermeniz gerektiğini belirtir. Rüyada salıncağa binmek gönül eğlendirici kısa sürecek ilişkilere girecek anlamındadır. Salıncakta sallanmak evli veya bekar için çok önemli bir döneme girildiğini […]

Salıp (hac)

Rüyasinda birine salip verdigini gören dininden uzaklasir. Rüyada salip görmek hayirli degildir. Rüyada kendisine bir salip verildigini veya aldigini gören dininde küfre ugrar.

Salkım

Mor salkım, işte üstünlük ve başarı; Beyaz salkım ise temiz aşk, tatlı duygulardır.Rüyada salkim görmek, bugünlerde islerinizi pek dagittiginiza, toparlanmadiginiz takdirde çok zarariniz olacagina isarettir.

Salkımsöğüt

Zevkli, hoşa giden bir işten kazanılacak hayırlı paradır. Aynı zamanda duygulu, çekici, anlayışlı, iyi niyetli birini de işaret eder.

Sallanan sandalye

Üzerinde oturan varsa, mutlu bir aile ve aşk hayatına kavuşacağınızı gösterir. Boş bir sallanan sandalye, üzüntü ve ayrılığın işaretidir.

Sallanarak yürümek

Rüyada sallanarak yürümek, kisinin dini hayatinda bir noksanlik yaptigina alamet sayilir. Yine sallanarak yürümek, dünyada çabuk geçici bir serefe, eger mal sahibi ise bu mali nereden kazandiginin kendisinden sorulacagina isarettir.

Sallanmak

Rüyada gökyüzünün sallandigini görmek, o yerde bir kötülügün meydana gelecegine, günes veya ayin sallandigini görmek, o yer büyüklerinden birisine bir kötülük yapilacagi; yildizlarin sallanip titredigini görmek o memlekette bir is ve baskaldirma çikacagina delalet eder. Cabir’ül-Magribi’ye göre; rüyada arsin sallandigini görmek, oradaki ilim adamlarinin bir zarar görecegine; hükümet binasi sallandigini görmek, halkin eziyete düseceklerine; caminin […]

Salon

Rüyada büyük bir salonda bulundugunuzu görmek, lükse çok düskün biri oldugunuza isarettir. Salonda enine boyuna dolasmak, müsrif bir kimse oldugunuzu, etrafinizdakilere yüksekten baktiginizi, gururla dolasmaniz sebebiyle etrafinizdakileri incittiginizi, tasadan ve gamdan uzak bir günün beyligi beyliktir, diye bir hayat geçirdiginizi gösterir.

Şalvar

Evlenmeye, Şalvarının çözüldüğünü görmek, eşinin iffetli olmasına; şalvarda yaşlık görmek eşinin hamile kalmasına, Şalvarına pislemek eşine gücenmeye, Şalvarı tersinden giymek eşiyle uygunsuz ilişkiye, Şalvar hediye edilmesi üzüntü ve kederin gitmesine ddelalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Don.)Rüyada şalvar, herkes için izdivaç ile güzel bir yuva kurmaya, zengin olmasına, memur ise yükselmesine işarettir. Rüyada şalvar, giymek için […]

Salya

Çok iyi, yardımsever bir insanla tanışacak dost olacaksınız demektir. Çok iyi, yardımsever bir insanla tanışacak dost olacaksınız demektir. Salya, tatli dile delalet eder. Agzinda salyasi çok oldugunu gören güzel sözlü ve güzel yüzlü olur. Salyasinin kurumus gören kötü sözlü ve nefret edilen bir kisidir. Salyasinin aktigini ama, elbisesini kirletmedigini gören, halk arasinda bilinen ilimden faydalanir. […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar