Ofis

Rüyasında ofis görmek Sevgilinize göz koyan birilerinin olabileceğine işarettir. Rüyasında ofis görmek Sevgilinize göz koyan birilerinin olabileceğine işarettir. Sevgilinizi elinizden almaya çalışan birileri olabilir. Dikkat edin. Sevgilinizi elinizden almaya çalışan birileri olabilir. Dikkat edin.Sevgilinizi elinizden almaya çalışan birileri olabilir. Dikkat edin.

Öfke

Dünyalık için birine hiddetlendiğini görmek dinde istikrarsızlığa ve dünyalıktan kaybetmeye, Allah için birine öfkelenmek hayra, iyiliğe ve salih kulluğa, Birinin kendisine öfkelendiğini görmek ondan gelecek hayır ve menfaate, Öfkesini yuttuğunu görmek güzel bir şekilde övülmeye, aile bireylerinin dışındaki insanlara da hayır ve iyilikte bulunmaya, Eşinin kendisine öfkelendiğini görmek onun güzel geçimine, iffet ve itaatine delalet […]

Öfkesini yutmak

Rüyada öfkesini yutmak “Öfkesini yutanlar insanlar (in kusurlarini) dan, afv ile geçenlerdir.” (Ali Imran a.134) mealindeki ayet geregince rüya sahibinin güzel bir sekilde övülmesine ve ailesinden baska kimselere hayir ve ihsanda bulunmaya isarettir.

Ofset

Rüyada ofset tipi bir baski makinasi kullandiginizi veya bir ofset matbaasinda bazi isler bastirdiginizi görmek, isleriniz için yeni projeler yaptiginiza, bunlar hakkinda tecrübeli kimselerden fikir aldiginiza, kazanç getirecek her tesebbüsü yapmaktan çekinmediginize isarettir.

Oğlak

Boğazlanmış oğlak görmek çocuk ölümüne, Oğlak ve kuzu boğazlamak yahut onlara binmek çocuklarla oyun oynamaya ve eğlenmeye, Oğlak eti çocuk tarafından gelecek az mala delalet eder. ( Daha geniş bilgi için Bakınız; Keçi.)Rüyada oğlak görmek , erkek çocuğuna işarettir. Oğlağın kesildiğini görmek veya yemek kendisinin veya akrabasının bir erkek çocuğunun ölmesine; oğlağı bağışladığını görmesi onun […]

Oğlan çocuğu

Bakınız; Çocuk.Kucakta tasinacak kadar küçük çocugu rüyada görmek, üzüntü ve kedere delalet eder. Bulug çagina yakin bir çocugu görmek, müjdedir. Etrafi kusatilmis bir sehirde istirap içinde bulunan insanlardan birisi rüyada, güzel yüzlü ve erginlik çagina yaklasmis bir çocugun sehire girdigini veya gökten indigini ya da yerden çiktigini görse, kurtulusun yaklastigini ve o sehir halkinin üzüntüden […]

Oğlan çocuk

Ailenize yeni bir sevilen bir kişi girerek, ailenizin büyümesine neden olacak.Ailenize yeni bir sevilen kişi girerek, ailenizin büyümesine neden olacak.Ailenize yeni bir sevilen kişi girerek, ailenizin büyümesine neden olacak.

Öğle

Rüyada ögle vaktinde oldugunuzu görmek, kismetinizin açilacagina ve yapmak istediginiz bir isi basari ile sonuçlandiracaginiza delalet eder.

Öğle namazı

Rüyada ögle ezaninin okundugunu ve namazi kaçirmamak için acele ile abdest aldiginizi görmek, bu rüyanin aksine olarak ibadetini ihmal ettiginize yorumlanir. Bir cami veya mescitte ögle namazi kilanlari görmeniz, hareketlerinizde halkin adetlerinde daha ayri bazi davranislarda bulundugunuza ve bundan dolayi herkesin dikkatini üzerinize çektiginize yorumlanir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar