Oba

Kendini büyük bir çadırın içinde görmek devlet ve saltanata; iş ve arzusunun büyüklüğüne, Obası olduğunu yahut onun altında olduğunu görmek büyük bir nimetle nimetlenmeye, şehid kabirlerini ziyaret etmeye, şehid olarak dünyadan göçmeye; Tanınmayan oba, bbeyaz ve yeşil renkte ise, ibadet ederek yüksek dereceler elde etmeye, Beyt- i Makdis’i ( Mescid-i Aksa’yı) ziyaret etmeye delalet eder. […]

Objektif

Rüyasında fotoğraf makinesi objektifi gören kişide, nazar olacağına yorumlanır. Rüyasında fotoğraf makinesi objektifi gören kişide, nazar olacağına yorumlanır. Rüyada bir fotograf makinasi objektifi görmek, nazarlanmakla tabir olunur. Objektifi rüyasinda gören nazarlanacak demektir. Bütün hasetçi gözlerin üzerinizde olduguna isarettir.

Obur

Obur olduğunu yahut obur bir kimseyi görmek kötülük ve günah işlemeye, çirkin karşılanan davramışlarda bulunmaya; Hastanın obur birini görmesi afiyet ve esenliğe delalet eder.Rüyada çok yemek yediginizi ye çok yiyen bir kimseyi görmeniz, hayatta çok ihtirasli bir kimse oldugunuza delalet eder. Obur bir kimseyi görmek, islerinizde aksama olacagina, hafif bir mide hastaligi geçireceginize isarettir. Obur […]

Oburluk

Kişi rüyasında oburluk ederse kendi iradesizliği, düşüncesizliği yüzünden güç durumda kalır. Fakat yenilen şeylere çok dikkat edilmeli ve rüya onlara göre de yorumlanmnalıdır.

Öç

Rüyada öç almak iyilik ve yardıma işarettirRüyada birisinden öç aldiginizi görmek, hayatta bazi güçlükler çekeceginize, bu güçlükleri alt edebilmek için çok çalismaniz gerektigine; birisinin sizden öç almaya çalistigini görmek ise, elinize geçen bir firsati degerlendiremediginiz için üzüldügünüze delalet eder.

Öç almak

Birinden öc almak hırsı ile yanıp tutuşmak kendi kendini yiyip bitirmeye, Birinden inkitam aldı?ını görmek arzu etti?i meşru bir işin gerçekleşmesine, Birinin kendinden intikam aldığını görmek bir hatadan dolayı bağışlanmaya, Üntikam ve öc alma duygusu hamlığa, kabalığa ve eksikliğe delalet eder.

Ocak

Ev işlerini yürüten kimseye, binek hayvanına yahut kişinin kendi otomobiline, kişinin hayatını kazandığı dükkan yahut işine, Ocak bekar için evlenmeye, kafirin müslüman olmasına, günahkarın tövbesine, İzerinde çanak vb. bulunan ocak evli kimse için hanımmının hamile kalmasına, Ocak, bir yerden gelen yahut bir yere giden kimse için eve, Ateşli ocak ihtiyaçları gidermeye ve rızka, ateşsiz ocak […]

Ocak ızgarası

Rüyada ocak izgarasi görmek, geçim bolluguna isarettir. Izgarada bir sey kizarttiginizi görmeniz, geçiminizin bol ve bereketli olacagina delalet eder.

Ocakçı

Rüyada bir vapur ocakçisi görmek, çalistigi yerdeki patronlarinin kendisi ile yakindan ilgilendiklerine isarettir. Ocakçinin ocaga kömür veya odun attigini görmek, patronlarinca isinin begenildigine ve ücretine zam yapilacagina delalet eder. Bu rüyayi gören kadin ise, kocasinin kendisini sevip takdir ettigine, yorumlanir.

Od

Rüyada bir adamin ödünü disiyle kestigini ve o adamin da öldügünü gören kimse, o adama fazla kin besler, ödünden kan çiktigini ve onu içtigim gören kimse, cahil ve serli oldugundan dolayi o adamin malini kendisi için helal görür. Rüyada öd görmek, kizginliga, lezzete, gülmeye ve kullanilan aletlere delalet eder. öd insanin sirdasidir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar