Latin çiçeği

Rüyada latin çiçegi görmek çok iyi bir evlenme yapmaya, latin çiçegini koparip gögse takmak bu evlenmeden bir çocugu olacagina isarettir.

Lav

Rüyasında yanardağdan akan lav gören kişi, büyük bir aşk macerası yaşayacak demektir. Ancak çok dikkatli olması gerekir. Rüyada yanardağdan akan lav görmek , büyük bir aşk macerası yaşamak anlamındadır. Bu aşka çok dikkat etmeniz gerekir. Yaklaşan büyük kısmettir. Güç, mevki, üstünlük, ün, onur olarak yükselmektir.Rüyada bir yanardagin saçtigi lavlari görmek, büyük bir macera geçireceginize ve […]

Lavabo

Bilinen lavabo süfli kadına, bilinmeyeni ise zina yapan kadına, Tıkanmış lavabo idrar yapmakta zorluk çekmeye delalet eder.Temiz, güzel lavabo başarı ve yükselmedir. Pis lavabo da başarısızlıktır.Rüyada lavabo gören, çok titiz ve temiz bir kimsedir. Bir baska rivayete görede: Rüyada lavabo, süflî(basit bir) hizmetçiye ya da süflî hanima isarettir. Bilmedigi lavabo, zina eden bir kadindir. Lavabonuzun […]

Lavaj

Rüyada lavaj yaptiginizi görmek, sagliginizin oldukça bozulduguna, bu bakimdan biraz dikkatli olmaniz gerektigine delalet eder.

Lavanta

Rüyasında lavanta çiçeği görmek, anormal bazı durumlarla karşı karşıya kalınabileceğinin belirtisi olarak kabul edilir. Rüyada lavanta çiçeği olağanüstü şaşırtıcı birtakım durumlarla karşılaşılabileceği demektir. Rüyasinda lavanta çiçegi görmek, anormal bazi durumlarla karsi karsiya kalinabileceginin belirtisi olarak kabul edilir.

Lavanta çiçeği

Yuvadaki huzur, mutluluk, umuttur. Rüyada lavanta çiçegi görmek, en kiymetli esyasindan birisini kaybedecegine; lavanta çiçegini bir arabaya koyup sandigini sakladigini görmek, zayi olan bir esyasina kavusacagina, sandiktan lavanta çiçegini çikarip elbiseleri içine sakladigini görmek, yeni elbiseler satin alacagina delalet eder.

Lavta

Rüyada lavta çalmak, hiç eglenmeyeceginiz bir dügün veya davete istemeden gitmek mecburiyetinde oldugunuza delalet eder.

Lazımlık

Yeni başlayacak iştir. Lazımlık dolu ise büyük paradır.Rüyada lazimlik, bol para ile yorumlanir. Rüyasinda bir lazimlikta abdest bozdugunu gören, ummadigi bir yerden bol bir kazanca sahip olur. Bir baskasinin lazimligi pislettigini görmek, elinden az miktarda parasinin çikacagina isarettir.

Lebbeyk demek

Telbiye getirmek haber ve sorunun cevabını vermeye, düşmana galip gelmeye, emaneti sahibine vermeye delalet eder.Rüyada lebbeyk demek sikayetleri erbabina arz etmeye isarettir. Hacc zamaninda Lebbeyk dedigini gören dusmanlarina galip gelir.

Leblebi

Eşler arasındaki muhabbete, sevgi ve yakınlığa delalet eder.Rüyada leblebi yenmesi, karaciğer ve siroz hastalığı kabul edilir. Rüyada leblebi görmek iyi olmayan bir işten gelen paradır. Leblebi yiyen bir kişi bir borcu ödemeye mecbur olacak demektir. Leblebi aldığını gören bir kimse birine kefil olacaktır. Leblebi kavurduğunu görmek i başkalarının yüzünden borca girmek demektir. Rüyada leblebi yenmesi, […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar