Kafa kafaya dövüşmek

Bir kimsenin rüyada arkadasiyla kafa kafaya dögüsmesi, onlarin her birisine isabet edecek belaya veya aralarinda meydana gelecek serre isarettir. Eger baslarindan kan akarsa, onlarin aki betlerinin serle beraber borçlu sonuçlanmasina, isarettir. Bazen de kafa kafaya dögüstürmek soyla iftihar etmeye isarettir.

Kafadar

Rüyada tam kendi kafaniza uygun bir kimse ile tanisip onunla dost olmaniz, hayatinizda ve evinizde oldukça Önemli degisiklikler yapacaginiza delildir.

Kafes

Evlenmeye, hapse, eve, beşiğe; iş ve sanatta yaşanacak durgunluğa, Kafesçi gardiyana, yapı ustasına, nikah memuruna, meslek ehli birine, öğretmene yahut görücüye delalet eder.Rüyada kafes gören, hiç beklemediği bir sırada büyük sıkıntıya düşecektir. Kafes rüyası hayra yorulmaz.Rüyada kafes görmek, hiç ummadığı anda derde düşmek demektir. Boş kafes gelmekte olan bir sıkıntıyı belirtir. Kuş kafesi ise Birilerini […]

Kafesçi

Rüyada kafesçi görmek mimarla yorumlanir. Rüyasinda bir kafesçiyle konusup pazarlik ettigini görmek, bir ev yaptiracagina veya satin alacagina delalet eder.

Kafir

İnançsız kimse düşmana, yaşlı kafir sinsi ve eski bir düşmana, İnançsız kadın görmek başkalarının farkedemeyeceği sevince, Kafir olduğunu görmek, Allah’ın -c.c.- nimetlerine karşı nankörlük etmeye, Yoprak işleriyle uğraşan birinin kendini kafir görmesi ttoprağa tohum saçıp üzerini örtmesine delalet eder.Rüyada kafir, düsman olarak tabir olunur. Rüyada görülen kafir düsmana isarettir. Bir kimse rüyada ihtiyar bir kafir […]

Kafirun suresi

Rüyasinda Kafirün suresini okuyan veya okunurken dinleyen kimse, din yolundan uzaklasir. Halk arasinda kötü ad kazanir. Sonunda dinde ve seriatta inanci artar. Kafirlerle mücadele ederek muzaffer olur ve Cenab-i Hakk tarafindan affedilir. Bir baska rivayete görede: Kafirün süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; kafir ve münafiklara karsi cihad etmeye.dinin saglam olmasina ve halis imana […]

Kafiye

Bakınz: Şiir.Rüyasinda siir yazmak için kafiye aradigini ve bunu bir kagida siraladigini görmek, sanatçi ise ustalasacagina sairse bir kitabi yayinlanip taninacagina, ressam ise resimlerini sergileyecegine delalet eder.

Kafkasya

Rüyasinda kendisini Kafkasya’ya gitmis gören kisinin, basi durup dururken derde girebilir, bu nedenle çok dikkatli olmasi gerekir.

Kaftan

Güç ve güç kaynağı olan yardımcıya, devlet ve saltanata, şeref ve itibara, azim ve sebata, iş ve meslekte yaşanan üzüntülerden kurtulmaya delalet eder.Rüyada kaftan giymek hareketlerinize ve sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini işaret eder. Rüyada kaftan görmek kimsenin para ve ün sahibi olacağına yorumlanır. Rüyada kaftan giymek hareketlerinize ve sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini işaret eder. Rüyada […]

Kafur

Salih amellere, gizli sadaka vermeye, hamile kalmaya, izzet ve şerefe, güzel övgüye delalet eder.Rüyada katur görmek ziynete delildir. Rüyasinda kafur aldigini görmek, iyi huylu kisilerle dost olacagina. bir ölü için kafur satin alip ölü evine götürdügünü görmek. Allah(cc) indinde makbul bir kul olduguna delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar