Jaguar

Görünüşte sadık olmakla birlikte düşmanlığını gizleyen kimseye, Jaguarla mücadele etmek, bu vasıfta biriyle tartışmaya, Bu hayvanla avcılık etmek dünyalık menfaatlere; ona hükmetmek şeref ve itibar görmeye ya da nefsine hakim olup hayırlı amellere güç yeetirmeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Pars.)Rüyada Güney Amerika’da yaşayan pars cinsinden bu hayvanı görmek, bir uğur, bir müjde işaretidir. Rüyada […]

Jale (Şebnem)

Şebnem yahut çiy de denen, gece meydana gelip, sabahleyin çiçekler üzerinde görülen su damlacıklarını görmek, beklenmedik sevinçli haberlere ve sevinç gözyaşlarına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çiy.)Rüyada jale görmek, gözyasi ile yorum-lanir. Rüyasinda bir bitki veya bir çiçek üzerinde sebnem görmek, bir seyden sikilarak veya üzülerek gözyasi dökecegine yorumla-nir. Kiragi da tabir ettigimiz jale veya […]

Jaluzi

Rüyada perdelik jaluzi görmek, çok yakında hayırlı bir haberin alınacağına ya da bir hastalıktan kurtuluş yolunun bulunacağına işaret olarak kabul edilir. Rüyada jaluzi görmek sirra delalet eder. Dikkat-le sakladiginiz bir sirrinizin baskalari tarafindan ögrenilecegine isarettir.

Jambon

Jambon yemek ve satmak / satın almak şüpheli şeylere, sağlığın bozulmasına delalet eder.Rüyada jambon görmek sagliginin bozulmasina yorumlanir. Jambon yedigini gören, hastalanir, Jambon satin aldigini ve yedigini görmek, günah isledigine isarettir.

Jandarma

Bakınız; Polis, Zabıta, Asker.Rüyada jandarma gören kişiyi, çok yakın zamanda büyük bazı uğraşlar bekliyor demektir. Ancak, böylesine bir rüyayı gören kişi uğraşlarının sonunda kesin bir başarıya ulaşacaktır. Rüyada jandarma gören kişiyi, kısa bir zaman içinde büyük bazı işler bekliyor demektir. Ancak, bu rüyayı gören emeğinin karşılığını fazlasıyla alacaktır. Sizi sonu belirsiz birtakım büyük uğraşlar bekliyor.Kişinin […]

Jant

Rüyasında otomobil jantı gören kişi, arzuladığı geziye çıkamayacak demektir. Rüyasinda otomobil janti gören kisi, arzuladigi geziye çikamayacak demektir.

Japon

Rüyasında Japon gören bir kimse, eğer bekar ise, hayatını sadık birisi ile birleştirecek demektir. Rüyayı gören evli ise, bu da hayra yorulur. Rüyayı gören evli ise hayra yorulur.Rüyasında Japon görmek bekar için, sadık birisi ile evleneceğini işaret eder. Rüyasinda Japon gören bir kimse, eger bekar ise, hayatini sadik birisi ile birlestirecek demektir. Rüyayi gören evli […]

Japon gülü

Rüyada japon gülü görmek, büyük bir seyahatin habercisi olarak yorumlanır. Rüyada Japon gülü görmek, büyük bir yolculuk işaretidir. Rüyada japon gülü görmek, büyük bir seyahatin habercisi olarak yorumlanir.Rüyada japon gülü görmek; büyük bir seyahate çıkmaya işarettir.

Jarse

Rüyada jarse görmek hiç umulmadik bir kisiden ihanet görecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada jarse gösterise düskün ve iki yüzlü bir arkadasa veya beklenmedik bir ihanete isaret eder.

Jartiyer

Sıkıntıdır. Kişinin eşinden veya sevgilisinden sıkıntı duyacağına işaret eder.Rüyada jartiyer görmek gizlilige tabir olunur. Çorabiniza bir jartiyer taktiginizi görmek bir sirrinizi saklamaya çalistiginiza,baskasinin bir jartiyerini görmeniz baskasina ait bir sirri ögrendiginize isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar