Fatura

Üzerindeki rakamlara çok dikkat etmek gerekir. Yorum ona göre yapılır.Rüyada fatura görmek, mal ve zenginlikle yo-rumlanir. Rüyada bir mala karsilik bir faturanin bedelini ödediginizi görmek, yeni bir mülkün sahibi olacaginiza veya yeni bir eve tasinacaginiza; baska birine bir fatura verdiginizi görmek, kendi maliniz olan bir evi veya bir arsayi baska birine sattiginiza delalet eder.

Fayans

Tatsız şeylerin geride kalacağına, yeni şeylerin başlayacağına işaret eder.Rüyada fayans gören, parlak bir isin sahibi olur ve çok para kazanir. Fayansi elle tutup muayene eden kimsenin her zorlugu kolayliga dönüsür.

Faydalı olmak

Rüyasinda birine faydali oldugunu gören kimse, o kimseye ister istemez bir zarar verir. Eger, rüyada faydali olmaya kendi talih olmussa bu zarari bilerek, kendi talih olmamissa bilmeyerek isler. Birisinin esyalarini eline alip tasidi-gini gören, onun esyasina ortak olur. Birisine esya ve mal veren kimse, bu esyayi istemeyerek vermisse mali çalinacak demek-tir.

Fayton

Faytona binip gezinti yaptığını görmek ruh ve gönül eğlendirmeye, faydalı seyahate. Faytoncu insanı dinlendiren ve onun ağırlığını paylaşan dost ve insanlara delalet eder.Rüyada fayton görmek yol ile yorumlanir. Bir faytonla bir yere gittigini görmek, yeni bir ise girecegine; eger faytona kosulan atlar beyaz ise o isi basaracagina, al ise, yari yoldan dönecegine, siyah ise basaramayacagina […]

Fecaat

Rüyada bir kimsenin parçalanmis oldugunu görmek, dünya islerinin dagilacagina, zarar bulacagina delildir. Etrafi yikik, harap görmek iki türlü tefsir edilir: Rüyayi gören kimse hayir sahibi bir insansa, bulundugu yere saadet ve refah ge-lecek demektir. Eger böyle degilse, bir tabiat afeti beklenebilir. Yangin alevi de böylece tefsir edilir. Fecaat rüyasinin sonunda kan görülürse rüya batil olur.

Fecir

Rüyada fecir yani sabahin ilk aydinligini görmek sevinç ve ferahliga isarettir. Fecir zamani bir bos alanda bulunup günesin dogmasini beklediginizi görmek, yakinda bir kismete nail olacaginiza; günesin dogdugunu görmek büyük bir ise baslayacaginiza delalet eder.

Fecir suresi

Rüyasinda Fecir suresini görüp okuyan veya dinleyen kimse, ibadete devam eder. Hacca gider. Kendini bütün Müslümanlara adar ve onlara duada bulunur. Ölümüne ka-dar sünnet-i seniyeden ayrilmaz. Yetimlere ve düskünlere daima yardimda bulunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Fecr süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek yahut kendi üzerine okundugunu görmek, ölüm anma kadar sünnet üzere […]

Fedai

Bir kimseye hizmet uğruna mal ve canını tehlikeye atan ahmak kimseye delalet eder.

Felak suresi

Abdulgani Nablusî’ye göre ; Felak süre-sini rüyasinda okuyan veya okundugunu dinleyen kimseye sihir (büyü) yaparlarsa da bundan zarar görmez, illet ve hastalik yüzü nedir bilmez. Dünyanin serrinden emin olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Felak süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya kendi üzerine okudugunu görmek, halinin güzelligine, düsmana galip gelmeye, Allah tarafindan naminin yüceltilmesine, […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar