El bombası

Rüyada elinde bir el bombasinin bulundugunu görmek, devlet büyügünden bir fayda görecegine isarettir. Birine el bombasi attigini gören, o kimse hakkinda fena bir söz söy-ler. Birini el bombasi ile yaraladigini gören, o kimseye bir iftirada bulunur. Ebu Sait El-Vaiz’in söyledigine göre, el bombasi sadik bir arka-das veya iyi bir hizmetçi ile yorumlanir.

El çırpmak

Rüyada el çirpmak sevinç isaretidir. Rü-yada el çirpmak iki sekilde yorumlanir: Uzun ömür, ferah ve se-vinç. Rüyada bir sey için el çirptigini görmek o seyi takdir ettigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada, iki elin ayalari ile el çirptigini görmek, ferahlik ve sevince isarettir. Fakat bir elin yan tarafim diger elin ayasina vurmak suretiyle […]

El değirmeni

El degirmeni, iki günahkar arkadasa isarettir. Bir kimse eliyle degirmeni döndürdügünü ve onanla un ögüttügünü görse, dininde ve geçiminde eline itimad eder. Degirmen kötü islere ve kendilerine emniyet olunan hizmetçilere isarettir. Bazi tabirciler, degirmen dügün ve sünnet yemegine isarettir, dediler. Elinde degirmen oldugunu gören kimse, dövülür ve hapsedilir. Degirmenin kirildigini ve bozuldugunu gören kimse hapis […]

El falına bakmak

Rüyada el falina bakmak veya baktirmak, kurmak istediginiz yeni bir hayatta size bazi büyüklerinizin verecekleri nasihati dinlemeniz ve herkesin sözüne inanmamaniz gerektigine isarettir. El falinizda hayat çizgisini kisa görmek, aksine olarak ömrünüzün uzun ve saglikli geçecegine de-lildir.

El ile vurmak

Rüyada el ile vurmak, o misafirin hoslanmadigi bir seyi gör mesine isarettir.

El ile yoklamak

Rüyada bir seyi tutup eliyle yoklamak, haber arastirmaya ve söz dinlemeye ve üzerine ögrenmesi lazim olmayan bir seyde susmaya delalet eder.

El sıkışmak

Musafaha yapmak haklı ve hayırlı olan tarafı tutmaya, alış veriş yapmaya, faydalı şeylere, günahlardan arınmaya, başa gelen bir musibetten kurtularak iş ve düzeninin yeniden yararlı hale gelmesine delalet eder.

El yazısı

El yazısıyla bir şeyler yazdığınızı gördüyseniz, insanlar içinde konuşmanıza dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelir. Sözleriniz başınıza bela olabilir.Rüyada el yazisi kaderle yorumlanir. Rüyada yazi yazdiginizi görmek yapacaginiz bir is hakkinda düsündügünüze ve karar veremediginize, size verilen bir yaziyi veya gelen bir mektubu okudugunuzu görmek, eger yazi okunakli ise, hayra,okunmayacak kadar kötü ise, yapacaginiz bir iste […]

El yazması kitap

Rüyada elinde bir el yazmasi kitap bulundugunu gören kimse, ehilse ilim tahsil ederek büyük bir makarna erisir. Eger ehil degilse maddi bir yardim elde eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar