Çabalamak

Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur.. Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur.. Kişi, kısa bir süre sonra yer değiştirir ve sevinir. Diğer şeylerle birlikte yorumlanmalıdır.

Cacık

Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder. Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder. Rüyada cacik yaptiginizi ve yediginizi görmek, göreceginiz karisik bir rüyanin etkisi altina gireceginize, küçük bir rahatsizlik geçireceginize ve sagliginizi korumaniz gerektigine isarettir.

Cadde

Bakınız; Yol.Rüyada cadde görmek hatalı bir iş yapacağına işarettir. Rüyada cadde görmek size zarar verecek iş yapacağınıza işarettir. Bir caddede yürümek sorunların üstesinden gelerek mutlu olacağınıza yorumlanır. Caddeden ayrılmak içinde bulunduğunuz zor durumları atlatacağınız anlamına gelir. Geniş, temiz, aydınlık bir cadde başarının çok çabuk geleceğine işaret eder.Rüyada cadde görmek, dogrulukla tabir olunur. Bir cadde üzerinde […]

Cadı

Rüyada cadı görmek kendisi ile ilgili olmayan bir soruna karışıp, sıkıntı çekeceğini belirtir. Rüyada cadı görmek kendisinin dışında oluşan bir problemle karışıp, zor durumda kalınacağına işarettir. Bir tartışma veya kavgaya karışacağınız anlamına da gelir. Rüyada cadı, entrikacı, yalancı ahbap, tatsız dedikodu, ani aksilikler ve uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüyada cadi görmek, hayalle yorumlanir. Rüyanizda bir cadi […]

Çadır

Tüccar için yolculuğa, ehil olan için yöneticiliğe, bekar için evlenmeye, diğer kimseler için mal ve dünyalığa, Yeni çadır sevinç, yırtık ve eskimiş çadır üzüntü, Çadırda oturmak mülk ve saltanata, Çadır kurmak ev edinmeye, Çadırı söküp götürmek taşınmayya yahut görevden alınmaya, Yeşillik bir alanda görülen çadırlar şehid kabirlerine, Kıl ve keçeden yapılmış çadır halis kulluğa ve […]

Çadırcı

Bekar için evlenmeye, diğer insanlar için yolculuğa delalet eder.Rüyada çadirciyi görmek, hareket ve yolculuga. Bazen de kabiriere isarettir. Çadirciyi görmek bekar olan kimsenin evlenmesidir.

Çağanoz

Kiskançlik ve hasete yorumlanir. Rüyasinda çaganoz görmek arkadaslariniz tarafindan kiskanildiginiza, ça-ganozu elinize aldiginizi görmek nazara ugrayacaginiza isaret-tir.

Çağıran birisi

Rüyada seslenip çagiran birisint isitmek, yolculuga isarettir. Seslenen birisini görmek, iyiligi açiga vurmak demektir.

Çağla

Rüyada çaglayi mevsiminde görmek müjdeli bir habere ve sevince delalet eder. Mevsiminin disinda çagla görmek veya yemek, hastaliga veya kötü bir habere yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada çaglayi mevsiminde görmek müjdeli bir haber demektir. Mevst minin disinda çagla görmek, hastaliga veya kötü bir habere delildir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar