Bade

Bakınız; İçki.Rüyada görülen bade, kadri yüce temiz bir kadina isaret eder.

Badem

Mevsiminde görülen yeşil badem (çağla badem) temiz kazanca, Badem yemek sıhhate ve mala, Kuru badem muhabbete, Badem yemek mal elde etmeye, Badem ağacından badem toplamak ya da almak bir dava sebebiyle bir kimseden mal elde etmeye, Badem ağacı ev halkınaa karşı cömert, insanlara karşı cimri birine, Tatlı badem iman güzelliğine, Acı badem doğru söze, Badem […]

Badem ağacı

Bakınız; Badem.Rüyada badem agaci görmek; ahmak bir kimseye, bazen da garip bir adama, bazen aci, bazen tatli konu-san, bir halde durmayan bir kisiye isarettir. Bazilarina göre; rüyada badem agaci görmek, degisik tabiatli, giybeti seven bir ahbaba tefsir olunur.

Bademcik

Bademcik rüyaları pek iyi sayılmaz. Bademcik kırmızıysa yabancıların sözleri yüzünden sıkıntı, sarı ise gerçek hastalığa işaret eder.Rüyada bademciklerinizin sistigini ve size rahatsizlik verdigini görmek, günlük yasantinizin bir müddet için aksayacagina ve islerinizin durgunlasacagina isarettir. isleriniz biraz sarpa saracak ve onlari düzeltmege ugrasacaksiniz.

Bağ

Urgan, halat, ip vs üzerinde görülen düğüm kopukluk ya da meydana gelecek ufak bir engeldir. ( Ayrıca Bakınız; Bağlamak.)Mutluluk ve başarıya işarettir. Mutluluk ve başarıya işarettir. Yemyeşil bir bağ, insanın muradına ereceğine, istediği her şeye kavuşacağına işarettir.Urgan, halat, ip vs üzerinde görülen düğüm kopukluk ya da meydana gelecek ufak bir engeldir.

Bağ ve asma

Ebu Said Elvaiz’e göre: bag ve asma görmek, zevce ile; üzüm mal ile; kütüklerin kalinligi sihhat ile; bagin sulanmasi cinsi temasla tabiri olunur. Rüyasinda bir üzüm bagi aldigini gören evlenir. Asmanin dallarindan su aldigini gören, bir kadindan mal alir. Rüyada bag dikmek hayirli ise delalet eder. Bag bozumunu görmek sikinti ve derde delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar