Adi

Kendini bu durumda görmek, iş hayatınıza düzen vermeniz gerektiğine işarettir. Kendini bu durumda görmek, iş hayatınıza düzen vermeniz gerektiğine işarettir.

Adı duymak

Rüyada adınızı duymak veya adınızla çağrılmak, sizi sevindirecek güzel bir haberin müjdecisidir. Tanıdıklar arasında daha çok sevilip sayılmaya yorumlanır. Rüyada adınızı duymak veya adınızla çağrılmak, sizi sevindirecek güzel bir haberin müjdecisidir. Tanıdıklar arasında daha çok sevilip sayılmaya yorumlanır.

Adi iskemle

Evlerde oturulan adi iskemleleri görmek, umumiyetle kadin olarak tefsir olunur. Eger iskemlenin üzeri örtülü ise, hayirli ve ugurlu kadindir, iskemle üzerine iskemle görmek, yüksek mevkie delalet eder. Gusülhane iskemlesi temizlige, kötülüklerden ve kirlilikten arinmaya ve hayra delalet eder.

Adil

Çekilen zahmetlerin karşılığının alınacağına, er ya da geç başarının sizinle birlikte olacağına işarettir. Çekilen zahmetlerin karşılığının alınacağına, er ya da geç başarının sizinle birlikte olacağına işarettir.

Adım, adımlamak

Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Yürümek.)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret eder.Rüyada bir yerin kaç metre oldugunu anlamak için orayi adimladiginizi görmek, ticari veya baska bir hususta zor bir durumda oldugunuz için bunu çözmeye çare aradiginiza isarettir.

Adiyat suresi

Rüyada Adiyat süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; Allahu Tealayi çok zikretmeye, uzun ömre, hayir ve iyilik yapmaya isarettir. Ibni Kesire göre; rüyasinda Adiyat suresini okuyan veya dinleyen kisi, Peygamber (SAV) Efendimizin ashabina yakin olur. Gazaya gider. Güzel atlari sever ve at sahibi olur.

Adliye

Adliye binası, borç ve diğer akitlerde gösterilen umursamazlığa, dünya hayatından sonra kişinin her şeyden hesaba çekileceğini unutmuş görünmesine delalet eder.İşlerin bozulacağı ve sıkıntı çekileceğini belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye yorumlanır. İşlerinizin bozulacağı ve sıkıntıya düşeceğinizi belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye işarettir. Bulunduğunuz durumdan çok daha güzel konumlara gelerek, saygınlığınızın artacağını belirtir. Güç işlerin üstesinden gelerek, […]

Adres

Adres sormak bir bilene akıl danışmaya, adres söylemek ya ad vermek bir kimseye bir işte danışmanlık yapmaya delalet eder.Adres almak veya vermek:akraba ve dostlarınızı ziyaret edeceğiniz anlamına gelir. Adres almak veya vermek:akraba ve dostlarınızı ziyaret edeceğiniz anlamına gelir.Rüyada birisinin sizden bir adres sordugunu veya sizin bir kimseden adres sormanizi görmek, bu günlerde basinizin ummadiginiz bir […]

Af

Birisini affettiğinizi görmek, işlediğiniz sevaplardan dolay ALLAH’IN sevgili kullarından birisi olduğunuzu size müjdeler. Af dilemek, bir haksızlığa uğrayacağınız ve bundan duyacağınız üzüntü duyacağınız anlamındadır. Birisini affettiğinizi görmek, işlediğiniz sevaplardan dolay ALLAH’IN sevgili kullarından birisi olduğunuzu size müjdeler. Af dilemek, bir haksızlığa uğrayacağınız ve bundan duyacağınız üzüntü duyacağınız anlamındadır.Affetmek, kişinin bir hayır işleyeceği, birini sevindireceği ve […]

Af dilemek

Affetmek büyüklüge isarettir. Rüyada bir kimsenin yaptigi bir hatadan dolayi af diledigini ve onu affettigini görmek, herkese karsi iyi kalpli oldugunuza isarettir. Sizin islediginiz bir çok suçtan dolayi affedildiginizi görmeniz, hatali sekilde davrandiginiza ve bu hatayi mutlaka düzeltmeniz gerektigine delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar