Açığa alınmak

Böyle bir beklenti içinde olan kimsenin açığa alınması işinin sağlamlaşmasına, böyle bir şey beklemeyen kimsenin de işinin şükrünü eda etmekte gevşek davranmasına delalet eder.

Açık

Açık kapı baht açıklığına, iş arayanın bunu bulmasına, maksadın gerçekleşmesine, Açık pencere gönül huzuruna yahut küçük bir rahatsızlık geçirmeye delalet eder.

Açık arttırma

Açık arttırma, kişinin bir çıkar için bazı kimselerle yarışmak zorunda kalacağına işarettir.Rüyada bir mezat dairesinde oldugunuzu ve satilan esyaya pay sürdügünüzü görmek, evinize yeni bazi esyalar alacaginiza ve evinizin düzenini degistireceginize delalet eder. Mezatta bir esya sattiginizi görmek, evinizden bir esyanin çikacagina isarettir.

Açıkgözlülük

Rüyada bir sey hakkinda veya herhangi bir iste açik gözlülük yaparak, baskalarinin hakkina el uzatmak veya onlarin daha önce kendi haklari olan; mesela, bir kuyrukta en öne geçmek suretiyle baskalarinin hakkina tecavüz de bulunmak, uyanikliliga; eger ticaret yapiyorsa baska kisilerin kârlarindan faydalandigina; memur ise bir isi yapmak için rüsvet aldigina; esnafsa terazi hilesi ile insanlarin […]

Açıklık

Açık yer, rahat, huzur ve yaklaşan iyi olaylar olarak değerlendirilir.

Acıkmak

Karnı acıkarak yemek yemek tövbeyi tutmaya, sevilen ve hoş bir gıda ile karnı doyurmak iyilik yolunda sebat etmeye, Hoşlanmadığı bir gıda ile karnını doyurmak tövbe ettikten sonra bunu tutmamaya, Karnının aç olduğunu ve yiyecek bir şey bulamadığını görmeek hırsını tatmin edememeye delalet eder. Acıkmak, uzun emel sahibi olmakla da tabir edilir.Rüyada acıkmak ve doyuncaya kadar […]

Acıkmış

Bir baskasini acikmis görmek , iyiye yorumlanmaz. Kendisini acikmis görmek, servetini kaybedecegine delildir. Bazi tabircilere göre ise, aksidir. Karnini acikmis gören bir derdi atmis ve ondan kurtulmus demektir. Salimi’ye göre, karin acikmasi yeni bir is, yeni bir servettir.

Açılış

Rüyada bir açılışta bulunmak veya bir açılışa davet edilmek sevinçli habere, bir yerin açılışını yapmak insanların hayrına olan bir işe vesile olmaya delalet eder.Rüyada bir açılışta bulunmak veya bir açılışa davet edilmek sevinçli habere işarettir. Bir yerin açılışını yapmak, insanların hayrına olan bir işin, güzel günlerin kısa sürede geleceğine işarettir. Rüyada bir açılışta bulunmak veya […]

Acımak

Bakınız; Merhamet, Bağışlamak, Rahmet Etmek.Kimse rüyada birisine acıyarak yardım ediyorsa, sıkıntılı bir yaşam geçirmemek için biraz daha sıkı ve disiplinli çalışmalıdır. Kimse rüyada birisine acıyarak yardım ediyorsa, sıkıntılı bir yaşam geçirmemek için biraz daha sıkı ve disiplinli çalışmalıdır.Birisine acıyarak yardım ettiğinizi görmek, hayatta kötü durumlara düşmek istemiyorsanız daha çok çalışmanız ve dost kazanmanız gerektiğine işarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar