Akılsızca hareket

Rüyada akilsizca hareket ettigini görmek, cehalete isaret eder. Bundan dolayi rüyada akilsiz ve hafifçe hareket ettigini gören kimsenin, islerinde yapacagi cehalete isaret eder.

Akılsızlık

Akılsızca hareket ettiğini görmek, işlerinde yapacağı cehalete delalet eder.

Akın

Bakınız; Ordu ve Savaş maddeleri.

Akıncı

Rüyada bir akinci görmek, eski devirlerin o azametli günlerini düsünüp, hayal ettigine, bu hayalle de islerinde ayni atilganligi gösterip basarili olacagina isarettir. Rüyasinda akincilara ait menkibeleri hatirlayarak, onlara ait siirleri, kahramanliklari yansitan hikayeleri okudugunu görmek, çocuklarini ayni cesaret duygusu ile yetistirmeye çalistigina ve onlara hakiki vatan sevgisinin ne demek oldugunu asilamaya gayret gösterdigine delalet eder.

Akıntı

Rüyada denize, göle, ırmak, nehir gibi yerlere düşerek akıntıya kapılan kişi, kendi iradesinden yararlanamayacak duruma düşecektir.

Akis

Rüyasında suya bakıp, kendi aksini gören kişi hiç beklemediği anda üne kavuşur.

Akmak

Suyun vadi tabanında akması bolluğa; ırmak, dere ve ark içinde aktığını görmek işlerin kendi seyri içinde yürüyüp gitmesine, Hızlı akıntı hayatın monotonluğunun değişmesine, heyecan verici gelişmelere , Akıntıya bir şey kaptırmak gayretlerin beyhudeliğinne delalet eder.

Akordeon

Bakınız; Çalgı Aletleri.Müziği dinlemek, yakında mutlu günlerin geleceği anlamına gelir. Akordeon çalmak hoşlandığınız kimsenin sevgisini kazanacağınızın işaretidir. Fakat bu kişi, bazı olaylardan sonra size aşık olacak demektir. Müziği dinlemek, yakında mutlu günlerin geleceği anlamına gelir. Akordeon çalmak hoşlandığınız kimsenin sevgisini kazanacağınızın işaretidir. Fakat bu kişi, bazı olaylardan sonra size aşık olacak demektir.Akordiyon dinlemek mutlu günlerin […]

Akort

Rüyasında bir müzik aletini akord eden kişi, kendi yaşantısına yön verecek ve iyi, isabetli kararlarla başarıya ulaşacaktır.ETMEK Rüyada kendinizi herhangi bir çalgıyı akort ederken görmek, işlerinizin çok bozuk olacağına, birçok sıkıntılarla karşılacağınıza, çabalarınızın belli bir süre için olumsuz kalacağına işarettir.

Akraba

Kendine dost olan hısım ve akrabayı görmek emniyet ve güvene, esenlik ve huzura; Akrabayı sevinçli görmek sıla-i rahmi yerine getiriyor olmaya, üzüntülü görmek bu önemli görevi aksatıyor olmaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Sıla-i Rahim.)Yakında kötü bir haber alacaksınız demektir. Hastalarınızdan dolay işlerinizin bozulacağına bu durumundan sağlığınızın etkileneceğine işarettir. Yakında kötü bir haber alacaksınız demektir. […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar